LVI Juutilainen, isot ja pienet LVIS-työt keittiöstä kauppakeskuksiin

Juutilainen työpaikkana

Juutilaisella työskentelee lähes 30 ammattilaista, joista suurin osa tekee LVI-huoltoa tai -urakointia. Juutilainen on palveluyritys. Vastaamme siitä, että asiakas saa avun aina nopeasti ja varmasti.

Kaikki perustuu luottamukseen

Pitkäaikaiset asiakassuhteemme perustuvat luottamukseen. Sama luottamus kuuluu olennaisesti myös työsuhteisiimme. Työ on parhaimmillaan hyvin itsenäistä, mutta samalla vastuullista. Laadusta ei tingitä missään olosuhteissa.

Noudatamme aina vallitsevia rakennusmääräyksiä ja suosituksia. Missään työvaiheessa ei oikaista. Tässä ovat tukena kokeneet, insinööritason koulutuksen saanet työnjohtajat.

Työntekijöillemme tarjoamme rennon ilmapiirin, modernin kaluston, hyvät työsuhde-edut ja mielenkiintoisen työn kasvavan pääkaupunkiseudun kiinteistöjen rakentamisessa, saneeraamisessa ja huoltamisessa.

Meillä on mahdollisuus kehittyä ja saada lisää vastuuta.

Miksi Juutilaiselle?

  • Insinööritasoiset johtajat

  • Tukea kasvuun ja kehitykseen

  • Hyvä ilmapiiri

  • Joustava perheyritys

  • Turvalliset työolosuhteet

”Ei kahta samanlaista päivää”

”Ei kahta samanlaista päivää”

Töihin Juutilaiselle

Haemme säännöllisesti ammattilaisia LVI-huoltoon ja -asentamiseen sekä muuhun talotekniikkaan, rakentamiseen ja sähkötöihin. Jos olet kiinnostunut työskentelemään yhdessä alansa kunnianhimoisimmista ja osaavimmista yrityksistä, tervetuloa joukkoomme.

Täytä tietosi ja tee vapaamuotoinen hakemuksesi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Olen kiinnostunut seuraavista työtehtävistä
Työkokemukseni
Voit ladata 5 tiedostoa.