Referenssit LVI Juutilainen, isot ja pienet LVIS-työt keittiöstä kauppakeskuksiin

Juutilainen vastasi Pihlajalinna Munkkivuoren jäähdytyksen peruskorjauksesta ja mm. asensi jäähdytysyksiköt uusiin toimenpidehuoneisiin ja uusi koko käyttövesiputkiston.

Juutilainen urakoi: referenssejämme

Juutilaisen referenssejä

Taloyhtiö, kauppakeskus, hotelliketju, lääkäriasema – Juutilainen korjaa, kun vesiputki hajoaa tai viemäri tulvii. Teemme isojakin urakoita toiminnan keskeytymättä ja tarjoamme kaikki LVI-työt suunnittelusta lupiin, projektinjohtoon ja valvontaan.

+ Pihlajalinna Munkkivuori
+ Pihlajalinna Munkkivuori

Helsinki, elokuu 2022–huhtikuu 2023

Lääkärikeskuksen jäähdytyksen peruskorjaus Helsingissä: uusien toimenpidehuoneiden jäähdytysyksiköiden asentaminen, jäähdytyksen runkolinjojen uusiminen, koko käyttövesiputkiston uusiminen, lämpöverkoston laajennus ja uusien pattereiden asennus sekä viemäreiden muutostyöt.

+ Tehdaskiinteistö Oy Wärkki
+ Tehdaskiinteistö Oy Wärkki

Helsinki, kesäkuu 2021–huhtikuu 2023

Koko vesitekniikan uusiminen sekä lämmön tasapainotus Helsingin Pitäjänmäellä sijaitsevaan teollisuuskiinteistöön: mm. täydellinen käyttövesijohtoremontti, patteriventtiilien uusiminen ja kaukolämpökeskuksen vaihto laitteineen.

+ Ajurien talli
+ Ajurien talli

Helsinki, syyskuu 2022

Vuonna 1906 rakennetun hevostallin saneeraus 18 huoneiston asuintaloksi Helsingin Punavuoressa. Juutilainen vastasi urakassa kaiken LVI- ja talotekniikan rakentamisesta: vesijohdoista, viemäreistä, lämmityksestä, jäähdytyksestä ja ilmanvaihdosta.

+ Radisson Blu Plaza
+ Radisson Blu Plaza

Helsinki, syyskuu 2022

Rakennuksen pohjaviemärirungon uusiminen niin, että hotelli on ollut koko urakan ajan toiminnassa häiriöittä. Helsingin keskustassa sijaitsevalle hotellille tehty myös mm. jäähdytykseen ja lämmitykseen liittyvää LVI-huoltoa.

+ Aleksi 15
+ Aleksi 15

Helsinki, tammi–syyskuu 2022

Saneeraustyöt Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevassa liikekiinteistössä. Rakennuksen 8. kerroksen 850 neliön liiketiloihin uusittiin vesijohdot ja tehtiin jäähdytysremontti. Samassa kiinteistössä Juutilainen rakensi viemärit, vesijohdot ja jäähdytyksen katuruokaravintola Bastard Burgersiin.

+ Hirsinen R-kioski
+ Hirsinen R-kioski

Tammisaari, huhtikuu 2022–elokuu 2022

Uuden hirsirakenteisen R-kioskin rakennustyöt Tammisaaressa. Juutilainen rakensi urakassa viemärit, vesijohdot, lattialämmityksen ja ilmanvaihdon. ”Eko-ärrän” energiatehokuutta lisäävät kylmälaitteiden hukkalämmön talteenotto ja aurinkopaneelit. Itse kioski on kooltaan 110 neliötä, ja siinä 50 neliön terassi.

Sähköinen asiointi

Täältä löydät ladattavat lomakkeet ja dokumentit sekä verkkolomakkeet.

Pyydä tarjous

Kysy tarjous pienestä tai isosta työstä, henkilökuntamme vastaa viestiin pian!

24/7

päivystys